fbpx

Conversie optimalisatie

Op je website wil je natuurlijk bezoekers trekken. Maar je uiteindelijke doel is dat deze bezoekers ook converteren en daarmee geld opleveren. Onze CRO-specialisten testen en analyseren de funnel op jouw website. Op deze manier begrijp je je website bezoekers beter, wat moet leiden tot optimalisaties die een hogere conversiegraad en meer omzet opleveren.

Verzeker je van meer omzet met onze CRO verbeteringen

Zodra we een we effectieve oplossing voor een obstakel hebben geïdentificeerd, gaan we snel aan de slag om de verbeteringen door te voeren in jouw website. Denk daarbij aan het veranderen van de user flows, het aanmaken van nieuwe (landings)pagina’s, het wegnemen van een specifiek obstakel (zoals een foutmelding bij het afronden van je betaling) of het optimaliseren van de (micro)copy en call-to-actions.

Wij deden al conversie optimalisatie voor o.a.:

Er zijn talloze manieren waarop je online conversies kan verhogen; we gaan graag met je aan de slag om die op jouw website te ontdekken.

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*

Wat wij doen

Allereerst gaan we aan de slag met een analyse van je website, identificeren we verbeterpunten en optimaliseren we aan de hand van A/B tests. Zo krijgen we een beter beeld van je bezoekers en ontdekken we waar en waarom ze afhaken. Van daaruit kijken we hoe we het best kunnen optimaliseren.

Tom Stam UX-designer & CRO specialist

Er zijn talloze manieren waarop je online conversies kan verhogen; we gaan graag met je aan de slag om die op jouw website te ontdekken.

Dataonderzoek

Om erachter te komen waar de meeste klanten afhaken of tegen aan lopen, verzamelen we data over het gebruik van jouw website, via dataplatforms als Google Analytics. Zo zien we precies in welk stadium potentiële klanten hun bezoek beëindigen en waar je dus de meeste conversies misloopt.

Obstakels signaleren in de funnel

We kijken naar de gebruikservaring van jouw site door middel van Expert Review (zelf de website doorlopen) en via user testing. Tools als Analytics en Hotjar helpen ons om meer inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers.

Data-driven keuzes maken

We maken keuzes nooit lukraak of op gevoel, maar op basis van data. We kijken naar de bestaande data en verzamelen nieuwe data. Bij onze data-gedreven marketing werken we veel met dashboards met heldere KPI’s. Zo kunnen we altijd op tijd bijsturen en optimale resultaten behalen.

A/B testen

Met een A/B test worden de website bezoekers in groepen verdeeld om verschillende mogelijke oplossingen te testen. Denk hierbij aan een andere kleur, tekst of knop op de site.  De testresultaten helpen ons te zien welke variant beter presteert.

Ja, ik wil de juiste mensen bereiken

ONZE SPECIALISTEN

X