Website creatie

In de creatiefase vertalen we het concept naar een daadwerkelijk verhaal. En dat verhaal moet kloppen, lekker leesbaar zijn en vindbaar zijn. Verder moet de achterkant van het verhaal – de website zelf – technisch piekfijn in elkaar zitten. Dat betekent dat alle functies moeten werken en de website voldoet aan alle eisen van nu; de bezoeker mag geen enkel obstakel tegenkomen in de route van aankomst op de website naar het moment van conversie.

Bedien de kritische consument

Niet alleen is het uitermate belangrijk dat het uiterlijk van je website aansluit bij wie je bent en hoe je wilt overkomen, ook moet hij naar behoren werken. En bij voorkeur zelfs alle verwachtingen overtreffen.

De consument is kritisch en verwend en heeft je website al verlaten als hij niet binnen een paar seconden en simpele clicks zijn doelen heeft weten te bereiken. Als jouw website niet beantwoordt aan zijn vragen en wensen, gaat hij direct naar de concurrent. Aandacht krijgen en vasthouden – en het liefst al antwoorden geven vóórdat er vragen zijn gesteld; dat is waar ons alles aan gelegen is.

Het resultaat van de creatiefase

Wil je meer weten over de mogelijkheden
voor de creatie van jouw website?

De stappen binnen de creatiefase

Visual design

Waar kleur en beeld bij de wireframes nog ontbreken, spelen ze in de designfase een hoofdrol. Onze designers zetten de bouwtekeningen om naar functionele ontwerpen met een eigen stijl die aansluit bij de smaak van de doelgroep en wens van de klant.

Een verhaal dat klopt en overtuigt

Content is King; dit is een principe dat zeker ook online opgaat. Alleen relevante content krijgt de zo verdeelde en dus schaarse aandacht van de consument. Daarom moet je online verhaal kloppen, jouw meerwaarde tonen en zowel de consument als de zoekmachines kunnen overtuigen.

Development

Uiteindelijk worden strategie, design, tekst en beeld in één mal gegoten die de uiteindelijke website zal vormen. Dit gebeurt met behulp van (front- en backend) development. Vanuit platte pagina’s worden pagina’s gevormd die interactief en responsive zijn voor diverse (mobiele) apparaten.

Benieuwd hoe de volgende stap aansluit?