fbpx

TAFT X GOEIEZAAK

Ons beste beentje voorzetten voor Taft: de webshop soepel laten lopen met gerichte marketing. 

OVER TAFT

Wie zoekt naar mooie schoenen met een uitgesproken stijl is bij Taft Shoes op de juiste plek. Deze schoenenwinkel met een lange geschiedenis heeft 3 winkels, in Amsterdam, Haarlem en Zaandam.

Taft Shoes is een eigenzinnig en authentiek merk dat zich altijd probeert te onderscheiden van de andere schoenenwinkels. Door hun uitgebreide collectie van mooie en bijzondere schoenenmerken is er voor ieder wat wils. In de winkels ben je altijd verzekerd van service op (schoen)maat.

TAFT X GOEIEZAAK

De unieke schoenen van Taft zijn altijd een feestje om in het zonnetje te zetten. Dit doen wij op verschillende manieren, zoals het helpen bij social organische kanalen, opzetten van e-mailmarketing maar ook zorgen voor online advertenties die de juiste doelgroep aanspreken.

ONZE SPECIALISMES

Social organisch

Het definiëren van het doel, de timing en de juiste social kanalen aan de hand van een strategische contentplanning om regelmatig goed presterende social media posts te creëren. 

Search advertising

Performance Max campagnes opzetten met de focus op categorieën. Het doel ligt hierbij op meer online verkopen.

Social advertising

De juiste doelgroep aanspreken en prikkelen met de juiste tekst en visuals via onlineadvertenties op Instagram en Facebook.

Microsoft advertising

Een import van de Google-campagne om extra bereik te creëren op een breder netwerk.

E-mail marketing

Advies op maat over de beste aanpak voor nieuwsbrieven en een loyaliteitsprogramma om meer resultaten te behalen via e-mail.

Optimalisaties

De beste resultaten creëren door regelmatig de siteprestaties te analyseren en aan te passen waar nodig.

Tobias Verhagen Advertising specialist

"We werken samen met Taft Shoes om geweldige advertentiecampagnes op Google en Facebook te maken. Het is altijd een leuke uitdaging om hun unieke schoenen op de meest effectieve manier te promoten."

Wil jij ook net als TAFT bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op
X