fbpx

OKULUS OOGKEURING x GOEIEZAAK

De online marketing voor Okulus oogkeuring naar een hoger niveau tillen.

OVER OKULUS OOGKEURING.nl

Oogkeuring.nl is dé oogarts voor jouw CBR Rijbewijskeuring. Oogkeuring helpt je snel de weg weer op door een korte termijn oplossing te bieden voor een rijbewijskeuring bij jou in de buurt.

Oogkeuring test en keurt je ogen en verwerkt je gegevens direct digitaal tijdens het onderzoek. Daarnaast is Oogkeuring verbonden aan het CBR, waardoor de uitslag van de keuring snel te gebruiken is.

OKULUS OOGKEURING.NL X GOEIEZAAK

Oogkeuring heeft net een nieuwe website. Wij gaan aan de slag voor oogkeuring.nl om de groei van het bedrijf door te zetten en de online marketing naar een hoger niveau te tillen.

Dit gaan wij doen

Strategie

Een strategisch plan maken voor de website en de online kanalen van oogkeuring.nl om nieuwe klanten op de best mogelijke manier te bereiken.

Advertising

Het opzetten van online campagnes om oogkeuring.nl op korte termijn onder de aandacht te brengen. Zo helpen we zowel oogkeuring.nl als de mensen die de keuring nodig hebben.

SEO

Het schrijven van content en optimaliseren van de website, zodat de website organisch beter vindbaar is. Dit is een lange termijn oplossing die Oogkeuring in de toekomst voordelen blijft bieden.

DATA

Perfect meetbaar maken van de website met Google Analytics, Tag Manager en Search Console en op basis van data en datahygiëne aanbevelingen doen. Deze data zal de CRO voeden met bruikbare inzichten.

CRO

De gebruikerservaring op de website optimaliseren, zodat een groter deel van de websitebezoekers een oogkeuring aanvragen. De focus hiervan is puur het verbeteren van het conversiepercentage.

OPTIMALISATIES

Campagnes wekelijks optimaliseren tijdens het draaien van de campagnes, zodat we zo veel mogelijk uit de campagnes halen.

Maarten Eikelenboom Owner & online consultant

We zijn enorm trots op onze klanten, zeker als deze hun best doen om mensen te helpen. Oogkeuring.nl biedt een mooie oplossing op een veel voorkomend probleem onder een grote groep mensen, wat ons een mooie uitdaging geeft deze groep te bereiken.

Wil jij ook net als oogkeuring.nl bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Snel met ons aan de slag