fbpx

LA BOULE X GOEIEZAAK

Een exclusieve marketingstrategie voor een exclusieve kledingwinkel

OVER LA BOULE

La Boule, gevestigd in het bruisende hart van Haarlem, is al meer dan 25 jaar een onafhankelijke multibrandstore voor zowel dames als heren. De winkel opende zijn deuren in 1993 aan de overkant van de straat, in het pand waar ze nu nog steeds gevestigd zijn. Bij La Boule vind je een uitgebreide selectie internationale modemerken van hoge kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in high-end merken zoals Stone Island, Jacob Cohen, Closed, Woolrich en Canada Goose. Naast kleding bieden ze ook een prachtige collectie schoenen aan van merken als Filling Pieces, Philippe Model en Mason Garments. De exclusieve merken die La Boule aanbiedt is iets waar zij erg trots op zijn.

LA BOULE X GOEIEZAAK

De La Boule winkel is niet alleen geopend in Haarlem, maar heeft ook een online webshop. Vooral op dit gebied kon Goeiezaak de helpende hand bieden. De online webshop groeit snel en zorgt ervoor dat de klant gemakkelijk én overal het assortiment kan bekijken. Doormiddel van online advertenties en e-mail marketing.

ONZE SPECIALISMES

Search advertising

Performance Max campagnes opzetten met de focus op categorieën. Het doel ligt hierbij op meer online verkopen.

Optimalisaties

De beste resultaten creëren door regelmatig de siteprestaties te analyseren en aan te passen waar nodig.

Cro

Conversieoptimalisatie om meer conversies te halen uit het verkeer dat naar de website komt en daardoor de klantervaring online te verbeteren.

Social advertising

De doelgroep aanspreken en prikkelen met de juiste tekst en visuals via onlineadvertenties op Instagram en Facebook.

E-mail marketing

Advies op maat over de beste aanpak voor nieuwsbrieven en een loyaliteitsprogramma om meer resultaten te behalen via e-mail.

Wil jij ook net als LA BOULE bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op
X