fbpx

INTEGRA X GOEIEZAAK

Een nieuw webdesign om de dienstverlening van Integra nóg beter naar voren te laten komen

OVER INTEGRA

Als het gaat om software problemen ben je bij Inegra aan het juiste adres. Zo lost Integra er altijd voor dat elk software probleem voor de klant wordt opgelost. Zo is het hun missie om de inzet van IT voor hun klanten zo eenvoudig mogelijk te houden. Zij werken hard aan nieuwe ideeën en veel kennis om ervoor te zorgen dat hun klanten betere resultaten behalen, het beheer van hun IT-systemen gemakkelijker wordt en ze minder geld hoeven uit te geven.

INTEGRA X GOEIEZAAK

Integra-MVS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse diensten. Ze wilden graag een nieuwe website bouwen om hun dienstverlening duidelijk te maken en een sterke visuele identiteit neer te zetten. De website zou informatie bieden over hun diensten, contactopties en de merken die ze bedienen. Flexibiliteit en klantreviews waren belangrijk en ze wilden een gemakkelijk toegankelijke database toevoegen. Integra-MVS is trots op wat ze te bieden hebben en wij bij Goeiezaak wilde dit voor ze krachtig presenteren op de nieuwe website.

ONZE SPECIALISMES

Strategie

Hier worden de doelen van het bedrijf bepaald en gaan we in op de doelgroep en hun behoefte om op een zo de doelgroep op een zo goed mogelijke manier aan te spreken en te bereiken.

Branding

Voor Integra zijn we een branding-traject ingegaan waarbij we hebben gekeken naar de identiteit van het bedrijf om de missie/visie en de visuele vormgeving.

Webdesign

Een passend webdesign ontwerpen met behulp wireframes met de focus op user experience en functionaliteiten.

Development

De website moet uiteraard gebouwd worden, hier leveren wij de ondersteuning in die nodig is. Zo zorgen we ervoor dat de website wordt opgeleverd als beloofd.

Remco Peereboom Visual designer

"Met een branding sessie als aftrap konden we samen met Integra tot de kern komen. Om vervolgens de essentie van het bedrijf te vertalen naar een uniek en functioneel design"

Wil jij ook net als INTEGRA bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op
X