fbpx

GASSAN X GOEIEZAAK

Diamonds are a girls best friend, maar ook die van Goeiezaak. We werken namelijk samen met Gassan Diamonds!

75 JAAR VAKMANSCHAP

GASSAN bekend van diamanten, juwelen en luxe horloges. Het merk GASSAN staat al 75 jaar voor vakmanschap, kwaliteit, bewezen betrouwbaarheid en is een echt familiebedrijf.

Het bedrijf werd opgericht door ‘grootvader’ Samuel Gassan in 1945 en de core business in die tijd was het slijpen van diamanten. Tegenwoordig zitten meerdere familieleden in het bedrijf met ieder een eigen rol of lijn.

GASSAN

GASSAN heeft een aantal eigen merken, zoals GASSAN 121, Choices by DL, GASSAN by Gigi en Trophy by GASSAN. En is ook de officiële dealer van meer dan 20 van ’s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en van meer dan 60 ‘s werelds meest exclusieve horlogemerken. Deze merken worden verkocht in de verschillende GASSAN vestigingen in Amsterdam, op Schiphol en op het vliegveld van Singapore.

DIT GAAN WIJ DOEN

SAMENWERKING

Actief meedenken in de online strategie voor GASSAN om de ultieme online klantervaring te kunnen bieden.

SEARCH ADVERTISING

Verschillende search campagnes voor verschillende doelgroepen en merken met als nieuw onderdeel Shopping en Performance Max campagnes.

SOCIAL ADVERTISING

Social mediacampagnes op verschillende kanalen voor verschillende doelgroepen en merken, waaronder op Pinterest, een geheel nieuw kanaal voor GASSAN.

CRO

Conversieoptimalisatie om meer online omzet te genereren en de klantervaring online te verbeteren.

DATA-ONDERZOEK

Uitgebreide scan en aanbevelingen Google Analytics, Tag Manager, Merchant Center en Search Console en het bewaren van de datahygiëne.

DASHBOARD

Een real-time dashboard waardoor de klant altijd up-to-date is van alle campagnes en daaruit voortgekomen conversies.

Peter Stevens Online marketing manager

We zijn inmiddels al meerdere keren op bezoek geweest in de historische diamantfabriek in Amsterdam waar het familiebedrijf is gevestigd. En geloof ons, hier kan je wel wat moois uitzoeken.

Wil jij ook net als gassan bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Snel met ons aan de slag
X