fbpx

BEACON OF BALANCE X GOEIEZAAK

De online balans terug vinden voor Beacon of Balance

Over Beacon of Balance

Karianne is dé specialist als het gaat om het (terug)vinden van balans in het leven. Met 14 jaar ervaring op het gebied van coaching, training en gespecialiseerd in stresmanagement, balans en loopbaanbegeleiding heeft zij de juiste kennis om mensen te helpen om de beste versie van hunzelf te worden.

Karianne haar manier van coaching is warm, positief en met een vleugje humor. Ze heeft bij KLM verschillende trainingen gegeven over communicatietechnieken, stresmanagement, bedrijfscultuur, omgaan met agressie en heeft zij gecoacht bij onzekerheid en stres.

Beacon of Balance X Goeiezaak

Haar doel is om de coaching laagdrempelig te houden en daarom toegankelijk voor iedereen. Met haar inspirerende en positieve houding helpt zij om alles uit jezelf te halen.

Samen met Goeiezaak zorgen we doormiddel van een brandingtraject voor een nieuwe sterke merkidentiteit. Daarbij hoort een passend webdesign dat aansluit bij de missie en visie van haar bedrijf.

DIT GAAN WIJ DOEN

STRATEGIE

De juiste strategie bepalen door te kijken naar de belangrijkste USP’s, doelstellingen, proposities & positionering van het bedrijf.

SEARCH ADVERTISING

Performance Max campagnes opzetten met de focus op categorieën. Het doel ligt hierbij op meer online verkopen.

SOCIAL ADVERTISING

De juiste doelgroep aanspreken en prikkelen met de juiste tekst en visuals via onlineadvertenties op Instagram en Facebook.

BRANDING

We nemen de missie, visie en kernwaarden van Beacon of Balance onder de loep om een sterke merkidentiteit neer te zetten.

WEBDESIGN

Een passend webdesign ontwerpen met behulp wireframes met de focus op user experience en functionaliteiten.

DEVELOPMENT

De website moet uiteraard gebouwd worden, hier leveren wij de ondersteuning in die nodig is. Zo zorgen we ervoor dat de website wordt opgeleverd als beloofd.

Lisa van der Laan Visual designer

"Tijdens de branding sessie werd duidelijk wie beacon of balance nou echt is. Dit werd de perfecte input voor de brand core, missie en visie. WE weten nu meer over de propositie, relatie tot en communicatie naar de klant en haar belangrijkste competenties. Een goede basis voor de verdere verloop van het project."

Wil jij ook net als Beacon of Balance bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Snel met ons aan de slag
X