fbpx
Locatie Monnickendam

Een interactieve slider voor Locatie Monnickendam

Een heldere website, voor zowel de particuliere als zakelijke doelgroep

  • Webdesign
  • Advertising
  • Strategie
logo
logo
red pattern
Een interactieve slider voor Locatie Monnickendam

De vraag

Locatie Monnickendam heeft ons ingezet om met een creatieve oplossing te komen om meer boekingen te realiseren. De ruimte kan worden ingezet als vergaderlocatie, maar ook voor feesten en partijen. Er waren meerdere uitdagingen die overkomen moesten worden: we wilden meerdere doelgroepen aanspreken, er was slechts een klein budget en we moesten op zoek naar een manier om het concept op een effectieve manier visueel te vertalen. Uiteindelijk is het gelukt om een complex visueel concept op een praktische, budgetvriendelijke manier uit te werken.

De oplossing

Tijdens de brainstormsessie kwam al naar voren dat de uitdrukking 'show don't tell' belangrijk was voor het succes. Omdat de ruimte die je kan huren ingezet kan worden voor beide doeleinden, besloten we dat we visueel wilde maken zien wat er allemaal mogelijk is binnen de ruimte. De oplossing was een interactieve slider waarmee gebruikers zelf kunnen ervaren hoe de ruimte gebruikt kan worden. De ruimte kun je aankleden zoals je zelf wilt. We hebben dit vertaald met afbeeldingen en illustraties die je over elkaar heen kunt schuiven. De een is gericht is op een vergader setting, de andere een feest zetting. De twee foto's staan over elkaar heen, waardoor de slider altijd 'klopt'.

Het resultaat

Van de vergaderruimte hebben we tijdens een kwartaalbespreking foto's op locatie gemaakt. Van de personen uit de foto's zijn illustraties gemaakt door onze designer. Voor de toepassing als feestlocatie waren geen foto's. Dit heeft onze designer opgelost door personen met de hand te illustreren. Hierdoor zijn er visueel aantrekkelijke afbeeldingen ontstaan, die een goed beeld geven van de verschillende mogelijkheden bij Locatie Monnickendam. Op de landingspagina's komen illustraties in dezelfde stijl terug, zoals geïllustreerd bestek en bierglazen, waardoor er één lijn ontstond in het concept.

color-block-pattern-right
Locatie Monnickendam homepage
color-block-pattern-right

Over Locatie Monnickendam

Locatie Monnickendam is gevestigd onder de rook van Amsterdam. De prachtig verbouwde loods, die ooit als scheepswerf dienst heeft gedaan, is ook de plek waar de Bar & Kitchen zich bevindt.

Deze veelzijdige plek is af te huren voor zowel particuliere en zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een vergadering, feestje, diner of team uitje!