Een goed eindejaar voor Vuurwerkexpert

Een betere online vindbaarheid voor vuurwerkexpert

DE VRAAG

Sterke online aanwezigheid voor Vuurwerkexpert creëren, om meer bezoekers te trekken en meer te verkopen te realiseren in de maand december.

DE OPLOSSING

We hebben gewerkt aan het platform van Vuurwerkexpert en een nieuw design voor de website gerealiseerd. De vindbaarheid hebben we vergroot door een logische flow te creëren, waarin je eerst producten selecteert en dan pas een winkel. De producten worden weergegeven in video’s, waardoor de klant een duidelijk beeld heeft van zijn aankoop. Ook overzichtelijke categorie-indelingen helpen bij de gebruiksvriendelijkheid van de website, wat uiteindelijk zal leiden tot meer conversie.

HET RESULTAAT

Het resultaat dat Vuurwerkexpert bereikt heeft met het nieuwe platform is naast een esthetisch design, dat veel gebruiksvriendelijker is ook nog eens meer conversie. Vuurwerkexpert had een fantastisch eindejaar waarin ze flink geplust hebben op hun omzet.

Over Vuurwerkexpert

Vuurpijlen, knalvuurwerk, fonteinen, lichtkogels, je kan het zo gek niet bedenken of ze verkopen het bij Vuurwerkexpert. Bij Vuurwerkexpert bestellen consumenten vuurwerk voor oud en nieuw van vuurwerkdealers uit het hele land. De klanten kunnen in de webshop vuurwerk vinden van hoge kwaliteit in alle soorten en maten. Daarnaast biedt Vuurwerkexpert elk jaar vernieuwde artikelen en goede deals aan.

Samenwerken aan jouw groei?

Graag horen we wat jouw wensen zijn. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.