fbpx
ISOGLAS

Een nieuwe landingspagina voor ISOGLAS

Een verdriedubbeling van offerteaanvragen

  • UX-design
  • Webdesign
  • Strategie
logo
logo
red pattern
Een nieuwe landingspagina voor ISOGLAS

De vraag

ISOGLAS had al geruime tijd een Google Ads campagne online staan met tegenvallende resultaten. Hoe konden de resultaten verbeterd worden?

De oplossing

We ontdekten dat er veel bezoekers afhaakten op de landingspagina. De reden? Dit was een gewone SEO-pagina. De pagina was niet optimaal ingericht op de behoefte van de bezoekers. Op basis van data besloten onze data-analist, UX-designer en online marketeer om de landingspagina te versimpelen waarbij maar één actie mogelijk is, namelijk een offerte aanvragen.

Het resultaat

Nadat de nieuwe landingspagina twee maanden live stond, waren de conversies al enorm gestegen. Van 16 naar 53 aanvragen om precies te zijn. Dit is een toename van 231 procent. Daarnaast is er een lagere bouncerate (het aantal bezoekers dat na landen meteen de pagina sluit) bereikt, zijn er meer serieuze leads en is er een daling in de kosten per conversie gerealiseerd.

color-block-pattern-right
Isoglas Landingspagina
color-block-pattern-right

Over ISOGLAS

ISOGLAS is al meer dan zestig jaar een vertrouwde naam op gebied van glas en voorzetbeglazing. Dit komt door hun streven naar kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Van oplossingen op maat voor monumentale panden tot voorzetramen voor grote kantoren. En van landelijke projecten tot individuele woningen. ISOGLAS heeft over de jaren vele projecten gerealiseerd en een divers klantenbestand opgebouwd. Zo zijn het Paleis op de Dam, de Jopenkerk in Haarlem en Amsterdam Centraal Station trotse klanten van ISOGLAS.