Movements Yoga

255 keer meer klikken voor Movements Yoga

Een facelift voor het design en een overkoepelende strategie

  • UX-design
  • Webdesign
  • Advertising
  • Strategie
logo
logo
red pattern
255 keer meer klikken voor Movements Yoga

Een frisse wind door het design en geoptimaliseerde content

De website van Movements Yoga weerspiegelde nog niet wat ze wilden uitstralen. Ook in de resultaten was dit terug te zien. Website bezoekers gingen vaak net zo snel weg als dat ze kwamen. Bezoekers die een les boekten hadden nog erg veel vragen en waren niet goed voorbereid. De content was niet gericht op de klant en de online uitstraling onpersoonlijk.

We adviseerden en optimaliseerden voor Movements Yoga het design en de content op de website, zodat deze goed aansluit op de informatiebehoefte van bezoekers van de site én de Yoga studio.

De vraag

Movements Yoga heeft een rebranding ondergaan van Absolute Yoga naar Movements Yoga. Als Absolute Yoga had de yogastudio geen overkoepelende online marketingstrategie en werkten ze met losse partijen voor content, social en Ads. De yogastudio heeft ook veel concurrentie waar ze tegen op moeten boksen.

De oplossing

Een overkoepelende online marketing strategie en verbeterde instellingen in Google Ads zorgen ervoor dat er nu ook daadwerkelijk data gemeten kan worden. We zetten specifieke campagnes op voor de verschillende lessen en maakten landingspagina’s. Ook het design heeft een facelift gekregen. De website geeft nu meer informatie over de verschillende vormen yoga, dit verhoogt de SEO-waarde van de website. Met een goede website kunnen we online rendement realiseren. We schreven een marketingplan met daarin de focus op conversie via vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Het resultaat

Een nieuw design met eigen fotografie en een vertaalfunctie, waardoor de vindbaarheid van Movements Yoga is vergroot. We targetten ook internationaal op zoektermen, zoals ‘yoga in Amsterdam.’ En het werkt! Er is zelfs een les geboekt vanuit New York door iemand die Amsterdam bezoekt. Het is voor leden nog makkelijker geworden om online lessen te boeken, waardoor het gebruiksgemak verhoogd is. Door online adverteren is de betrokkenheid vergroot van 157 naar 338 interacties. En zijn er 225 meer klikken.

color-block-pattern-right
Movements Yoga website optimalisatie
color-block-pattern-right

Over Movements Yoga

Van Yin Yoga tot Bikram Yoga en van Pilates tot Flow Yoga. Bij de mooie yogastudio Movements Yoga in Amsterdam vind je alle vormen van Hot Yoga. Hun missie is om de beste Hot Yoga lessen te geven in Amsterdam. Voor de optimale Yoga-ervaring regelt Movements Yoga, matjes, handdoeken, nette kleedkamers en douches. En hebben ze zeer ervaren en deskundige Hot Yoga leraren in huis.