Een luxueuze website voor Reyer Lafeber

Een website met een luxueuze uitstraling waar gebruiksgemak centraal staat voor Reyer Lafeber.

DE VRAAG

Reyer Lafeber wilde een website met dezelfde luxe uitstraling als de winkel. Daarnaast moesten klanten gemakkelijk online een afspraak kunnen maken.

DE OPLOSSING

Een brandconcept ontwikkelen dat aansluit bij de winkel. Een nieuw webdesign dat de beleving van de winkel naar online vertaalt. We hebben een huisstijl ontworpen, nieuw logo en de naam ‘optical society’ draagt ook bij aan het luxe gevoel. Daarnaast is het formulier om een afspraak te maken, goed zichtbaar op de homepage en komt terug op meerdere plekken op de website.

HET RESULTAAT

Een nieuwe website met een luxueuze uitstraling die naadloos aansluit bij de winkel. De klant is in staat om op elk moment een impressie van de collectie te krijgen en meteen een afspraak te maken in de winkel. 

Over Reyer Lafeber

Reyer Lafeber is een hoogwaardige winkel waarin oogzorg wordt gecombineerd met mooie en bijzondere collecties monturen en zonnebrillen. Reyer Lafeber ziet hun eigen winkel graag als een club of een sociëteit. Dit straalt de winkel ook uit. De grote collectie brillen hangt tussen een grote bar, afgewisseld door opvallende kunstwerken en een prominent geplaatste Blüthner vleugel. In de aangenaam luxe ambiance van Reyer Lafeber komen alle kennis, ervaring en liefde voor het vak maximaal tot recht en krijgt de klant veel persoonlijke aandacht.

Samenwerken aan jouw groei?

Graag horen we wat jouw wensen zijn. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.