255 keer meer klikken voor Movements Yoga

Een facelift voor het design en een overkoepelende strategie

DE VRAAG

Movements Yoga heeft een rebranding ondergaan van Absolute Yoga naar Movements Yoga. Als Absolute Yoga had de yogastudio geen overkoepelende online marketingstrategie en werkten ze met losse partijen voor content, social en Ads. De yogastudio heeft ook veel concurrentie waar ze tegen op moeten boksen.

DE OPLOSSING

Een overkoepelende online marketing strategie en verbeterde instellingen in Google Ads zorgen ervoor dat er nu ook daadwerkelijk data gemeten kan worden.  We zetten specifieke campagnes op voor de verschillende lessen en maakten landingspagina’s. Ook het design heeft een facelift gekregen. De website geeft nu meer informatie over de verschillende vormen yoga, dit verhoogt de SEO-waarde van de website. Met een goede website kunnen we online rendement realiseren. We schreven een marketingplan met daarin de focus op conversie via vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

HET RESULTAAT

Een nieuw design met eigen fotografie en een vertaalfunctie, waardoor de vindbaarheid van Movements Yoga is vergroot. We targetten ook internationaal op zoektermen, zoals ‘yoga in Amsterdam.’ En het werkt! Er is zelfs een les geboekt vanuit New York door iemand die Amsterdam bezoekt.

Het is voor leden nog makkelijker geworden om online lessen te boeken, waardoor het gebruiksgemak verhoogd is. Door online adverteren is de betrokkenheid vergroot van 157 naar 338 interacties. En zijn er 225 meer klikken.

Over Movements Yoga

Van Yin Yoga tot Bikram Yoga en van Pilates tot Flow Yoga. Bij de mooie yogastudio Movements Yoga in Amsterdam vind je alle vormen van Hot Yoga. Hun missie is om de beste Hot Yoga lessen te geven in Amsterdam. Voor de optimale Yoga-ervaring regelt Movements Yoga, matjes, handdoeken, nette kleedkamers en douches. En hebben ze zeer ervaren en deskundige Hot Yoga leraren in huis. 

Samenwerken aan jouw groei?

Graag horen we wat jouw wensen zijn. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.