Een nieuwe website voor Les Petits

Een nieuw design gericht op potentiële klanten voor Les Petits

DE VRAAG

De website van Les Petits was erg verouderd. De vraag was dan ook een nieuwe website waarin de ouder/kind beleving centraal staat. Alle facetten van de kinderopvang moeten samenkomen op het platform, met als doel nieuwe klanten werven. 

DE OPLOSSING

Er is een nieuw design ontworpen dat meer locatie gedreven is. Hierdoor wordt Les Petits gerichter gevonden op Google door potentiële klanten. Daarnaast is de website meer visueel geworden en minder tekstueel. Er is gefocust op een goede samenhang tussen de verschillende facetten van Les Petits, zoals kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en huiswerkbegeleiding.  

HET RESULTAAT

Op de homepage staat nu een kaart van Google Maps, waardoor potentiële klanten in één blik kunnen zien op welke locaties Les Petits is gevestigd. Er kan gefilterd worden op de verschillende soorten opvang, op postcode en op adres. Er is nieuwe fotografie toegevoegd en de teksten zijn beknopter geworden zonder SEO-waarde te verliezen. De menustructuur is veel overzichtelijker geworden, waardoor de verschillende diensten van Les Petits, zoals kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en huiswerkbegeleiding meteen duidelijk zijn. Potentiële klanten kunnen ook gemakkelijk online een rondleiding aanvragen.

Over Les Petits

Les Petits is een kinderopvang verspreid over meerdere locaties, gevestigd in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek, Heemstede en Overveen. De locaties liggen veelal in een groene omgeving met veel buitenruimte. Les Petits bestaat al sinds 1983 en vangt sindsdien met plezier en professionaliteit kinderen op van tussen de nul en twaalf jaar. De kinderopvang onderscheidt zich door een all inclusive concept, waarbij lunch, flesvoeding en vervoer inbegrepen zijn. 

Samenwerken aan jouw groei?

Graag horen we wat jouw wensen zijn. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.