fbpx
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste artikelen!

Het social team ontdekt de wondr experience

  • Published: 29/10/2019
  • Latest update: 06/01/2023

Het social team van Goeiezaak ging een dagje op ontdekking uit in de Wondr Experience in Amsterdam.  Dit museum is een levensechte Instagram-speeltuin, vol met perfect gestylede kamers. Bij Wondr draait het om beleving. Een term die in de online marketing ook veel gebruikt wordt en past bij de tijdsgeest van nu.

Het museum is dan eigenlijk ook helemaal geen museum waar je passief naar kunst kijkt. Het is juist superinteractief en een echte experience. Bij Wondr mag je voelen, aanraken, spelen en doen.

Alle vijftien kamers zijn compleet anders, maar altijd tot in de puntjes gestyled door jonge kunstenaars. Hierdoor wordt het ook wel het Instagrammuseum genoemd. Influencers, Instagebruikers en selfiejunkies kunnen hier namelijk de perfecte plaatjes schieten. Bij Wondr draait het om ervaren, fotograferen en delen. Alles voor likeable content. In de experience hangen overal camera’s die je door middel van een QR-code kan bedienen, waarna je de foto’s gemaild krijgt. Say cheese!

Het social team zweefde op een schommel door een jungle-kamer, met roze giraffes, gifgroene aapjes en knalblauwe palmbomen. Bleerden mee met karaoke in een grote discobal. Doken in een bad vol met spekkies en speelden een potje pool op een suikerspin-roze pluizige pooltafel. Ondertussen deden zij natuurlijk inspiratie op voor de social media kanalen en leerden zij over vorm, kleur, design en fotografie.

wondr experience foto's Instagram
wondr experience foto's Instagram

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Meer interessante artikelen

X