fbpx
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste artikelen!

Goeiezaak voor derde jaar in de Emerce 100

  • Published: 07/04/2020
  • Latest update: 06/01/2023

Voor het derde jaar op rij staat Goeiezaak in de Emerce 100, de lijst met de beste bedrijven in e-business.

En we staan niet zomaar in de lijst, want we staan in onze categorie op een fantastische tweede plek! Dit is natuurlijk een prestatie van formaat en we zijn er dan ook apetrots op. Hier lees je hoe we het nu drie jaar achter elkaar met elkaar voor elkaar hebben gekregen om bij de honderd beste bedrijven te staan. Ook vertellen we je meer over Emerce en hun lijst en waarom deze zo belangrijk is.

Goeiezaak Digital agency fullservice klein
Goeiezaak Digital agency fullservice klein
emerce 100 goeiezaak
emerce 100 goeiezaak

Wat is de Emerce 100?

De Emerce 100 is alweer vijftien jaar geleden in het leven geroepen door het belangrijke multimediavakblad Emerce om jaarlijks de honderd beste e-businessleveranciers in de spotlights te zetten. Marktonderzoeksbureau Motivaction doet hiervoor een imago-onderzoek onder experts uit de branche en aan de hand daarvan krijgen de e-ondernemingen een beoordeling. Er wordt hierbij gekeken naar de kennis van zaken, de prijs en de kwaliteit van de dienstverlening en de betrouwbaarheid. Hier komt een waardering uit in sterren. Om in de lijst te komen, moet een bedrijf minstens vier sterren scoren. Het maximale aantal sterren is zeven. Goeiezaak heeft er dit jaar 5.

De bedrijven worden onderverdeeld in tientallen categorieën. Goeiezaak doet mee in de categorie ‘Digital agency fullservice klein’. Net als bij de andere categorieën kan het aantal vermeldingen van jaar tot jaar verschillen, maar we weten op voorhand dat we te maken hebben met een sterke competitie.

Op de hoogte blijven van onze blogs?

"*" geeft vereiste velden aan

De ‘hall of fame’ van Goeiezaak

De Emerce 100 is geen onbekend terrein voor Goeiezaak. Sinds 2018 hebben we een vast plekje in de prestigieuze lijst. In dat jaar kwam Goeiezaak met 4,5 ster de lijst binnen op plek negen tussen de dertien bedrijven in onze categorie. Zeker geen slecht resultaat als debutant, maar we moesten duidelijk nog op gang komen. Het jaar daarop klommen we namelijk meteen door naar de eerste plek! Dit was te danken aan de hele ster die we erbij hadden verdiend sinds het jaar daarvoor. Ook PUURPXL en Digital Natives verdienden dat jaar 5 ster. Goeiezaak voelde zich natuurlijk niet te groot om de plek op het erepodium met hen te delen. In 2020 levert Goeiezaak weer een mooie prestatie met een verdienstelijke tweede plek. Nu is het dus een kwestie van feestvieren, hard blijven werken aan onze marketingservices en afwachten wat de Emerce 100 van 2021 voor ons in petto heeft.

FD Gazellen

Naast de Emerce 100 is Goeiezaak ook al vijf jaar een van de FD Gazellen, mkb-bedrijven die een bovengemiddelde groei hebben doorgemaakt. Deze bedrijven worden elk jaar geselecteerd door het Financieel Dagblad. In 2016 mocht Goeiezaak zich voor het eerst tot deze club van harde groeiers rekenen. Sindsdien is dat elk jaar het geval geweest. Dit is natuurlijk een mooie erkenning voor Goeiezaak. Het laat zien dat we continu in beweging zijn en onverminderd hard werken voor onze klanten met sprekende resultaten.

De kracht van Goeiezaak

De Emerce 100 is alweer vijftien jaar geleden in het leven geroepen door het belangrijke multimediavakblad Emerce om jaarlijks de honderd beste e-businessleveranciers in de spotlights te zetten. Marktonderzoeksbureau Motivaction doet hiervoor een imago-onderzoek onder experts uit de branche en aan de hand daarvan krijgen de e-ondernemingen een beoordeling. Er wordt hierbij gekeken naar de kennis van zaken, de prijs en de kwaliteit van de dienstverlening en de betrouwbaarheid. Hier komt een waardering uit in sterren. Om in de lijst te komen, moet een bedrijf minstens vier sterren scoren. Het maximale aantal sterren is zeven. Goeiezaak heeft er dit jaar maar liefst 5.

De bedrijven worden onderverdeeld in tientallen categorieën. Goeiezaak doet mee in de categorie ‘Digital agency fullservice klein’. Net als bij de andere categorieën kan het aantal vermeldingen van jaar tot jaar verschillen, maar we weten op voorhand dat we te maken hebben met een sterke competitie.

Wat kan Goeiezaak voor jou betekenen?

Ben jij benieuwd wat onze specialisten van Goeiezaak kunnen doen voor jou? Wij bekijken graag hoe we jouw website en bedrijf verder kunnen brengen. Neem contact met ons op en ontdek hoe de services van Goeiezaak een goeie zaak zijn voor jouw onderneming.

Neem contact op

Meer interessante artikelen

X