Goeiezaak.com krijgt FD Gazellen Award 2017

Ook dit jaar hebben wij een FD Gazellen Award gekregen. Net als in 2016 behoort Goeiezaak.com ook in 2017 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar zijn we op de 118de plaats geëindigd met een groei van 190%. Vorig jaar stonden we nog op de 143ste plek met 154% groei.

Investeren in 2018

Komend jaar gaan we investeren in marketing, nieuwe saleskanalen en personeel. Zodat we enerzijds verder kunnen groeien en anderzijds onze huidige en toekomstige klanten nog beter kunnen bedienen en meer online rendement voor hen weten te behalen.

V.l.n.r. eigenaren Goeiezaak.com: Maarten Eikelenboom en Robert-Jan van Tongerloo. Rechts staat Martijn Harpe van Timm&Pimm een van onze partners.

Erkenning

“Natuurlijk is het leuk om erkenning te krijgen voor het team en het harde werken en hiermee naar buiten te treden”, vertelt Maarten. “Het mooiste is dat deze exposure ervoor zorgt dat we nog meer kunnen groeien. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij onze trouwe klanten ook trouw blijven. Daarom moeten we hen, ook als we groeien, kunnen blijven voorzien van gedegen advies en goede service met als doel hun online rendement te verhogen”.

FD Gazellen 2017 is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info. Het belangrijkste criterium is dat er een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie aaneengesloten jaren is behaald. Daarnaast moet het bedrijf financieel gezond zijn.