Goeiezaak.com genomineerd voor Haarlem Business Award

Goed nieuws: Goeiezaak.com is genomineerd voor de Haarlem Business Award. En daar zijn we best trots op!

De Haarlem Business Awards worden uitgereikt aan ondernemers uit – vanzelfsprekend – Haarlem, die het op de één of andere manier goed doen. Omdat ze innovatief zijn, al jaren met hun tijd meegaan of duurzaam ondernemen. Of omdat ze gewoon heel erg goed zijn in wat ze doen. In totaal zijn er zes ondernemers genomineerd; drie in de categorie 0-5 werknemers en drie in de categorie >5 werknemers.

Stem op ons!

Dit jaar is er naast de juryprijs ook een publieksprijs te winnen. Het moge duidelijk zijn: die willen we sowieso winnen! Help ons door op ons te stemmen, dat gaat als volgt: ga naar de Openbare groep van Netwerk BTB. Maak jezelf er lid door op de ‘lid worden’ button te klikken. Zodra je geaccepteerd bent als lid mag je een stem uitbrengen. Het is wat omslachtig, maar zeker de moeite waard. Wij zijn je alvast dankbaar!

In de aanloop naar de uitreiking op donderdag 27 oktober bezoekt een filmploeg ons kantoor om onze oprichters Robert Jan van Tongerloo en Maarten Eikelenboom hun five minutes of fame te bezorgen. Die film wordt straks tijdens de uitreiking vertoond; we kijken er nu al naar uit!

Donderdag 27 oktober dus vindt de uitreiking plaats. Locatie Netwerk BTB aan de A. Hofmanweg 5a in Haarlem. Daar kan iedereen gewoon bij zijn. Kost niets. En is wel beregezellig.