Goeiezaak.com in de Emerce100 2018!

Wij staan voor het eerst in de Emerce100 lijst; een overzicht van de beste e-business bedrijven. We komen binnen op de 9de plek in de categorie Digital Agency Fullservice – Klein. Een mooie prestatie waar we trots op zijn en we eerlijk gezegd niet hadden verwacht.

Ieder jaar slaan we de Emerce100 open om te kijken hoe hoog bevriende bureaus zijn geëindigd. Dat is gewoon altijd leuk om even te zien. Toen zagen we ineens Goeiezaak ertussen staan! We waren echt verrast, want wij wisten niet dat er op ons gestemd kon worden.

De Emerce100 is zo’n lijst waar je als bedrijf graag in wilt staan. Emerce heeft een enorme autoriteit en bekendheid binnen ons vakgebied. Er staan mooie bedrijven in de lijst zoals Oogst. Een eer dat wij hier nu ook al tussen staan.


Waardering voor het team

Wij groeien, dat is ook te zien aan bijvoorbeeld de FD Gazellen die we de afgelopen 2 jaar achter elkaar in ontvangst hebben mogen nemen. Ook niet mis. “Het mooie aan de vermelding in de Emerce100 is dat het echt een publieksprijs is. Mensen hebben gestemd. Dat maakt het voor mij nog net even iets meer bijzonder”, vertelt oprichter en mede-eigenaar Robert-Jan. Maarten (de andere mede-eigenaar) vervolgt “daarnaast zien we dit als waardering voor het hele team. Iedereen bij ons verricht goed werk binnen zijn of haar vakgebied. Met deze vermelding wordt dat ook door de buitenwereld bevestigd”.

Op naar de volgende ster

Natuurlijk zijn we blij met deze vermelding, maar het is voor ons ook een extra motivatie om volgend jaar meer vermeldingen en meer sterren te krijgen. Dit betekent in de dagelijkse gang van zaken dat we onze service en dienstverlening nog beter gaan maken.

Niet alleen om meer sterren achter onze naam te zien, maar ook om in meerdere categorieën vermeld te worden. De categorie Analytics & Optimalisatiebureaus bijvoorbeeld. Naast het realiseren van nieuwe websites, richten we ons namelijk vooral op het optimaliseren van de online presence van onze klanten. Zodat zij meer rendement halen uit hun digitale kanalen. Dit kan betekenen dat er de ene keer een volledig nieuwe website wordt ontwikkeld en de andere keer er een remarketingcampagne wordt opgezet. We kijken per klant wat nodig en logisch is.

Over het onderzoek

In totaal zijn er 632 e-business bedrijven in het onderzoek meegenomen. Alle bedrijven zijn beoordeeld op deze criteria: kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Welke bedrijven precies op ons hebben gestemd weten we niet. Anders hadden we ze graag persoonlijk bedankt!

Online meer rendement behalen? Onze experts staan voor je klaar!
Daag ons uit, neem contact op.