fbpx

Klanten in je winkel ontvangen op afspraak?

Wij helpen jou met een online afsprakenplanner!
logo
logo
red pattern

Online afsprakenplanner

Nu je op afspraak weer klanten mag ontvangen in je winkel, is een afsprakenplanner onmisbaar. Speciaal om ondernemers te helpen in deze lastige tijd bieden wij een online afsprakenplanner aan tegen de kostprijs van € 200,- (normaal kost dit € 880,-).

Nu tegen de kostprijs van € 200,-

Let op: deze actie is alleen geldig in de maand maart!

Geen website nodig
Eenvoudig & snel
Efficiënt afspraken plannen

Wat krijg je voor € 200,-?

Klanten kunnen via de planner eenvoudig en snel een afspraak maken en jij hebt er geen omkijken naar. De afspraken worden automatisch in je agenda gezet, er kunnen geen dubbele afspraken gemaakt worden en je telefoon rinkelt niet de hele dag. De afsprakenplanner is dus fijn voor je klanten en voor jou!

 • Afsprakenpagina (indien nodig gelinkt aan je website)
 • Afsprakenplanner
 • Alles in jouw huisstijl
 • Abonnement op de afsprakenplanner

Heb je nog geen website?

Geen probleem. Wij maken een one pager, een losse webpagina waar de afsprakenplanner op komt te staan. Die kunnen we helemaal maken in jouw huisstijl, met jouw logo en jouw gegevens.

Totale kosten

 • Eenmalig  200,- afsprakenplanner + webpagina
 • Vanaf de tweede maand € 25,- per maand
 • Indien nodig een URL vanaf € 15,- per jaar

 

Afsprakenmodule
Afsprakenmodule

We helpen je graag!

Wij zijn een full service digital agency. Een wat? Een online marketingbureau dat zijn klanten helpt met hun online zichtbaarheid en online verkopen. We hebben voor ons werk al meerdere awards in de wacht gesleept, zoals vijf keer een FD Gazellen Award en drie jaar op rij een plaats in de Emerce 100.

Maar we zijn vooral ondernemers in hart en nieren. Daarom leven we extra mee met andere ondernemers die nu in zwaar weer zitten vanwege de crisis waarin we leven. We bieden deze actie dan ook aan tegen de kostprijs, omdat we écht willen helpen en een meerwaarde kunnen creëren voor onze collega-ondernemers.

Maarten & Robert-Jan

Hoe werkt een afsprakenplanner?

Met een reserveringssysteem kunnen klanten gemakkelijk en snel een afspraak plannen online. Via een agenda op je website kiezen ze een datum en tijdstip. Na het maken van de reservering ontvangt de klant een bevestiging en reminder.

Per medewerker of locatie kunnen we een apart boekingssysteem creëren. Op deze manier is het voor de klant gemakkelijk om een afspraak te maken bij de juiste vestiging als jouw bedrijf meerdere locaties heeft, of kunnen je klanten een afspraak maken met een specifieke medewerker. Daarnaast kunnen we aparte systemen creëren wanneer je verschillende soorten afspraaktypes biedt. Dat kan erg handig zijn als je verschillende soorten handelingen of diensten wilt promoten.

Wat kan je met een afsprakenplanner?

 • Klanten maken eenvoudig en snel een afspraak
 • Afspraken worden automatisch in je agenda gezet
 • Per medewerker, locatie of apparaat kan er een specifiek rooster worden gemaakt
 • Integreer het online afsprakensysteem met jouw eigen agenda, website, betalingssysteem of Facebook account
 • Stuur klanten een automatisch herinneringsbericht en beperk zo het aantal no-shows